TABLE ROCK CHANGES HAVE IMPROVED SAFETY

    No Comments

    From the Niagara Falls Review:

    The gateway to Niagara Falls from the Falls Incline and parking lot has been at the same location for more than a quarter of a century.

    So what’s different now? Pedestrians are now delivered to the second floor of Table Rock, instead of the first floor.

    Why? For public safety and accessibility.

    Prior to the renovations, in order to gain access to Table Rock it was necessary to descend a flight of stairs or navigate a ramp that did not meet accessibility standards.

    This delivered you to the edge of a road which during the summer months carries as much traffic as any regional arterial road in Niagara and more than most.

    Motorists and pedestrians found the traffic signals in the area confusing. The mingling of tens of thousands of pedestrians and vehicles simply wasn’t safe by today’s standards.

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    %d bloggers like this: